Hur jobbar vi?

Ta kontakt med oss för att bolla idéer kring solcellsproduktion. Vi gör hembesök och tar fram offerter utan kostnad.  

För att kartlägga dina behov samlar vi in uppgifter om förbrukning och huvudsäkring. Vi ritar upp ditt tak med lutning, väderstreck och markerar eventuella skorstenar och takfönster. Eventuella skuggande träd kartläggs. Vi kontrollerar takets konstruktion för att kunna göra korrekta lastberäkningar.

När alla underlagsuppgifter är klara är vi redo för att ta fram ett anpassat förslag för din solcellsanläggning. Offerten innehåller kostnad, total effekt, solcellsarea, ingående delar (panel, växelriktare, montagesystem), beräknad produktion, garantitider med mera. Du kan känna dig trygg med att vi endast använder komponenter som håller god kvalitet, har pålitliga garantier och som är testade för våra väderförhållanden. Offerten har begränsad giltighet eftersom att priser och lagertillgång är färskvara. 

Vi tar hand om hela processen kring anläggningen. Montering och inkoppling sker av behörig personal och vår elektriker gör föranmälan till ditt elnätsbolag samt färdiganmälan när installationen är klar. 

När anläggningen är installerad skickar vi ut fakturan till dig. Du får en komplett dokumentationspärm + digitala kopior på alla handlingar gällande skötselråd, beräkningar, garantier, kontaktuppgifter med mera. 

Grattis till en bra affär!